Kovending i Tivoli: Populært kæmpehit fortsætter næste år

Crazy Christmas Cabaret skulle efter planen være opført for sidste gang i år. Men en overvældende fanreaktion får nu holdet bag til at fortsætte et år mere.

I 35 år har danskere hvert år op til jul kunne more sig over de gakkede løjer på scenen, når London Toast Theatre har opført satireshowet Crazy Christmas Cabaret.

Derfor gjorde det også ondt på mange, da kvinden bag forestillingen, engelske Vivienne McKee, tidligere i år fortalte, at dette års udgave af showet ville være den sidste.

De seneste 21 år er Crazy Christmas Cabaret blevet opført i Glassalen i Tivoli, og årligt tiltrækker stykket mere end 40.000 publikummer. 

Publikum får sin vilje

Og udmeldingen har da også kunne mærkes blandt publikum, som mange gange siden varslet om den snarlige afslutning har råbt "one more year" under forestillingen. Et opfordring, som holdet bag forestillingen nu vil imødekomme:

- Vi er blevet fuldstændig overvældet af reaktionen. Vi har gennem Facebook, mails, personlige breve, gaver leveret på teatret og ikke mindst ved et stående publikum fået så rørende en reaktion, at vi vil imødekomme vores dejlige publikums ønske om mere Crazy Christmas, siger Vivienne McKee.

Beslutningen om at opføre cabareten endnu engang glæder også Tivolis underdirektør for kultur, Nikolaj Koppel:

- Crazy Christmas Cabaret har igennem de sidste 35 år underholdt hundredtusindvis af gæster i Tivoli og har opbygget et enestående loyalt publikum. Det er super glædeligt, at publikum nu får deres vilje, og vi ser frem til, at holdet tager en tur mere i magenen med de gakkede dansk-engelske løjer, siger han.

Næste års forestilling får premiere i Glassalen den 13. november 2018.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Vilde heste

play
Oplev i weekenden:
Hestesafari på Amager Fælled

Roskilde Festival

playArrangører overvejer lyntest af deltagere på Roskilde Festival

roskilde festival

Roskilde Festival klar til 2021: 29 navne er klar

Statue løftes ved Glyptoteket

playHer bliver 116 år gammel statue flyttet for første gang

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere