Foto: TV 2 Lorry

Kort fornøjelse: Tivoli fyrer teaterchef efter ni mdr.

Der var flotte ord og lovprisninger, da skuespilleren Peter Reichardt blev ansat som Tivolis nye teaterchef. Nu er han ude igen.

Der blev talt med store ord og malet flotte billeder, da Tivoli for ni måneder siden annoncerede, at de ansatte skuespilleren Peter Reichardt som teaterchef. Men samarbejdet holdt ikke.

Tvoli og Peter Reichardt er ifølge Ekstra Bladet blevet enige om at stoppe samarbejdet.

-Om et ni måneders ansættelsesforløb er kort eller lang tid, kan man jo altid diskutere. Men det er jo ikke første gang i verdenshistorien, at et ansættelsesforløb stopper i utide, siger Tivolis pressechef Torben Plank til Ekstra Bladet.

Da Peter Reichardt blev ansat i Tovoli, jublede underdirektør Nikolaj Koppel ellers højlydt:

-Denne nyoprettede stilling kræver solid teaterfaglighed foruden en masse kunstnerisk viden og erfaring. Og så kræver den selvfølgelig, at man har stor forretningsforståelse. jeg er ikke i tvivl om, at Peter Reichardt besidder alle disse egenskaber, og at han vil være med til at udvikle vores produktioner yderligere til stor glæde for de mange, der året rundt kommer i Tivoli for at se teater, musicals og andre typer forestillinger,  forklarede Nikolaj Koppel.

Tivoli har ifølge Ekstra Bladet ikke besluttet, hvad der skal ske med teaterchef-stillingen, som altså nu er ubesat.