Køreskole lukker efter massiv kritik

Storkøbenhavns Trafikskole har valgt at lukke efter at have modtaget massiv kritik. Tilbage står en række elever, som ikke kan få deres penge tilbage, skriver Frederiksborg Amts Avis.      

Et større antal køreskoleelever er kommet i klemme, efter at en af Nordsjællands større trafikskoler, Storkøbenhavns Trafikskole, med kort varsel har valgt at lukke ned for de fleste af sine aktiviteter.

Skolen skriver på sin hjemmeside, at der har været en mediehetz mod skolen, både i pressen og på Facebook, og at det har medført, at skolen derfor stopper for tilgangen af nye elever.

Nu viser det sig, at skolelukningen ikke kun går ud over de kommende elever. Flere elever, som ikke længere ønsker at være medlem af skolen, har problemer med at få deres penge tilbage.

- Det ulyksalige i de her sager er, at der har fundet forudbetaling sted, forklarer formanden for Dansk Kørelærer Union René Arnt.

Kørelærerunionen har gennem den seneste tid fået adskillige henvendelser fra elever, som ikke føler, at de er blevet behandlet ordentligt af Storkøbenhavns Trafikskole, der har afdelinger i flere Nordsjællandske byer såsom Hørsholm, Allerød og Fredensborg.

- Der er tale om et uacceptabelt stort antal henvendelser, som ligger langt ud over, hvad vi normalt ser i branchen, forklarer René Arnt.
Også i Hillerøds Kørerlærerforening modtager man klager.

- Vi har modtaget klager fra elever fra Storkøbenhavns Trafiks
kole siden november, og på denne telefon alene ringer der i snit en om dagen. Det er jo en køreskole med mange lærere og mange elever, siger Hanne Høyer fra Hillerøds Kørerlærerforening.

Hun oplever, at flere elever og vrede forældre ringer for at spørge til, hvordan man får sine penge tilbage fra køreskolen efter at have betalt hele beløbet på forskud.

- Det er meget ulykkeligt, at de bliver udsat for de her dårlige oplevelser, for det er bestemt ikke, hvad vi i branchen står for, siger Hanne Høyer, der må meddele de ulykkelige elever, at de i værste fald må dykke ned i pungen igen for at færdiggøre deres undervisning.

Det har trods adskillige forsøg ikke været muligt for Frederiksborg Amts Avis at komme i kontakt med køreskolens ejer Poul Erik Baljsche.

     


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik