Kondolencer til Kim Walls familie: "Umuligt at forstå"

Ubådsejeren Peter Madsen indrømmer, at der er sket en ulykke, og at Kim Wall er dumpet i vandet.

I ti dage har familien til den forsvundne Kim Wall måttet leve i uvished. Og tidligere har de blandt andet bedt offentligheden om hjælp i et brev sendt til TV2.

Vi, Kim Walls forældre og bror, oplever i øjeblikket de værste dage i vores liv. Ingen kan forestille sig, hvad vi går igennem, skrev man. 

Nu har ubådsejeren Peter Madsen så indrømmet, at det værst tænkelige er sket. 

Kim Wall er død og begravet til søs på et ikke nærmere defineret sted i Køge Bugt. Og det er en nyhed, som Kim Walls far har delt på hans facebookside. 

Hilsner til familien

Faren har ikke selv tilføjet en kommentar til nyheden - blot delt den. Under opslaget modtager han masser af kondolencer fra facebookvenner:

- Jeg er af hele mit hjerte ked af den tragiske besked. Jeg håber, du får mulighed for at tage værdigt afsked med din elskede datter, nu hvor det er kommet frem, hvad der er sket, skriver en bekendt. 

- Så utrolig kedeligt og umuligt at forstå, skriver en anden. 

- Der findes ingen ord, som på nogen måde kan gøre det her mindre smerteligt. Jeg beklager og er oprigtigt ked af det på jeres vegne. Pas på dig selv, skriver en tredje. 

- Vi er kede af det frygtelige, som er sket. Hilsner og kram fra kusine og kusines datter. 

Vennepar: Hun skal stadig findes

TV 2 Lorry var i sidste uge i kontakt med to af Kim Walls venner. 

- Det værste ville være, hvis hun aldrig bliver fundet, og vi aldrig får svar, sagde veninden Malin Franzén dengang til TV 2 Lorry. 

I dag må venneparret så kæmpe med at fordøje kendsgerningerne, siger de til TV 2. 

- Madsen har givet en version, men vi venter først og fremmest på, at Kim bliver fundet. Når det sker, kan vi forhåbentlig begynde at komme videre og begynde at forstå denne ufatteligt tragiske hændelse, siger Malin Franzén til TV 2.

Venneparret beskrev Kim Wall som en klog, ambitiøs og afholdt kvinde:

- Det er vigtigt for mig at få sagt, at hun er en klog kvinde. Hun er både akademisk klog, men hun er også street-smart, sagde veninden til TV 2 Lorry. 

Torsdag den 10. august gik den 30-årige Kim Wall ombord på ubåden UC3 Nautilus, fordi hun ville skrive en artikel om den.

Kim Wall har blandt andet arbejdet for amerikanske New York Times og britiske The Guardian. Hun har skrevet om guerillakrig i Sri Lanka og jordskælvsofre i Haiti, og hun har beskæftiget sig med Kina og Nordkorea. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik