Arkivfoto Foto: TV 2 Lorry

Kondiløber finder død mand i park i Gentofte

En kondiløber har lørdag fundet en død mand i Bernstorffsparken. Politiet kalder dødsårsagen mistænkelig.

Et hjørne af Bernstorffsparken i Gentofte har været afspærret i nogle timer på grund af politiets undersøgelser.

Det var ifølge vagtchefen ved Nordsjællands Politi en kondiløber, der omkring klokken 15.08 opdagede manden på en bænk ved siden af et skur i parken. Den kvindelige kondiløber ringede 112, hvorefter læger og ambulance blev sendt til stedet.

- Manden bliver konstateret død, men det virker lidt mistænkeligt. De ringer derefter til os, og vi har været nede og i gang med at undersøge stedet, som vi stadig gør, siger vagtchefen lørdag eftermiddag til Ritzau.

Politiet ved endnu ikke, hvad der ligger bag dødsfaldet, men kalder det mistænkeligt.

- Vi har endnu ingen identitet på manden, men han er muligvis hjemløs. Det er en vurdering ud fra hans tøj og hans beklædning.

- Han har flere skader, og vi kan ikke 100 procent bestemme dødsårsagen. Der ligger lidt brændstof, som godt kunne være diesel fra det skur, hvor han blev fundet.

- Vi betragter det som mistænkeligt og vil hellere være på den sikre side og køre den store undersøgelse og finde ud af, hvordan det hænger sammen, siger vagtchefen.

Lørdag eftermiddag har politiet både sit kriminaltekniske center samt flere efterforskere på stedet, som betyder, at et hjørne af Bernstorffsparken er blevet spærret af.

Vagtchefen oplyser, at efterforskningen kommer til at vare flere timer.