Kommune slår sig op som VM-storskærms-arrangør

Kommunalt tilbud om storskærms-bold og en solid underholdningsoptakt, når Danmark møder Frankrig ved VM

På tirsdag i næste uge sætter Hvidovre Kommune alle sejl til og inviterer til et stort anlagt storskærmsrrangement, når Danmark møder Frankrig i VM i fodbold. 

De to hold tørner sammen tirsdag den 26. juni klokken 16 - og når nu man ikke har billet til en af tilskuerpladserne i Rusland, ja så kan man se kampen på Hvidovre Torv, hvor kommune stiller en 26 kvadratmeter stor skærm op og afvikler det, de selv kalder en VM-fest.

Festen begynder klokken 15, og for at få stemningen godt i vejret så skal der  hygges, heppes og synges slagsange. Hvidovre kommune opfordrer borgerne til at gribe Dannebrog og tage mand, kone, ven, nabo eller børn i hånden og komme til VM-fodbold på Hvidovre Torv.

”I Hvidovre Kommune ønsker vi at støtte det danske fodboldlandshold, og vil gerne give byens borgere mulighed for at deltage i et festligt fodboldarrangement på Hvidovre Torv. Det kan jo blive en folkefest, når vi alle kan følge Danmarks sidste og altafgørende kamp mod Frankrig – og kommer Danmark videre fra den indledende gruppe, kan det måske være, at vi gør det hele én gang til,” siger Maria Durhuus, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, på Hvidovre Kommunes hjemmeside.

Hvidovre er ike alene om storskærmsarrangementerne:

Programmet i Hvidovre starter med Sahra da Silva & Friends, som spiller op til hygge på torvet med en blanding af soul, blues og jazz inden kampen, der starter klokken 16.

Og i pausen vil der være underholdning og danseshow ved Studio Jazz & Motion.

Der kan købes både øl, mad, og vand på stedet.

Sahra da Silva & Friends spiller også efter kampen med sprøde og sommerlige toner fra soul, blues og jazzens verden. 

Ønsker man at sidde ned til arrangementet, i det omfang det er muligt, opfordres man til at tage klapstol, tæpper og lignende med. Hvidovre Kommune og kulturforeningen Hvidovre Nord er arrangører af VM-kampen på Hvidovre Torv.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik