Kommune politianmelder læk om dyrere stadion

Helsingør kommunes kommunaldirektør har sendt en politianmeldelse efter et læk af informationer fra et lukket møde.

Helsingør Kommunes kommunaldirektør, Stine Johansen, har politianmeldt et læk af oplysninger til Frederiksborg Amts Avis.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Sagen handler om Helsingørs kommende fodboldstadion, som Frederiksborg Amts Avis ud fra fortrolige oplysninger torsdag kunne fortælle bliver dyrere end budgetteret.

Mere nøjagtigt var det billigste bud i et netop afsluttet udbud med fem deltagende entreprenører eller konsortier lidt over 22 millioner kroner dyrere end de 57,6 millioner kroner, som partierne bag projektet har aftalt. 

I anmeldelsen, som Frederiksborg Amts Avis er i besiddelse af, skriver kommunaldirektøren, at oplysningerne kun er blevet behandlet på et lukket punkt på dagsordenen i Økonomiudvalget.

Anmeldelsen er blevet sendt til alle byrådsmedlemmer.

I et bilag i anmeldelsen kan man se, hvilke personer, både politikere og embedsmænd, som har haft adgang til oplysningerne.

Ingen kommentar

Borgmester Benedikte Kiær, Kons. havde ingen kommentarer til resultatet af udbuddet og den videre proces torsdag. 

- Jeg har ingen kommentarer. Ikke fordi at det handler om stadion-projektet, men fordi der er tale om en "lukket sag". Udbuds- og personalesager er altid lukkede sager, siger Benedikte Kiær til Frederiksborg Amts Avis. 

Økonomien bag det nye stadion er på dagsordenen på byrådets møde mandag, hvor sagen er på den såkaldt lukkede dagsorden.

Ifølge den seneste tidsplan for projektet, så skal første spadestik tages i næste måned, og byggeriet stå færdig sidst på året.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik