Kommune godkendte lille tilbygning - 16 år efter ansøgning

I Frederikssund har en borger modtaget et brev fra kommunen, hvor de godkender en ansøgning vedrørende et skur på fire kvadratmeter - efter 16 år.

- Til at starte med syntes jeg, at det var skægt. Det var morsomt. Men et eller andet sted er det også tankevækkende.

Sådan lyder vurderingen fra Per Neergaard, som for nylig modtog et pudsigt brev fra Frederikssund Kommune.

I brevet godkender kommunen opførelsen af et udhus, som Per Neergaard ansøgte om at bygge den 15. juni 2000 - altså for næsten 16 år siden.

- Lovliggørelse af et udhus. Vi har den 15. juni 2000 modtaget din fyldelstgørende ansøgning om udhus på 4 m2 med træfacader og altan som tag. Bygningen er placeret sammenbygget med lejligheden.

Sådan står der i brevet, som ikke bare er meget forsinket - det er også i direkte strid med en tidligere udmelding fra kommunen.

I første omgang fik Frederikssunderen nemlig afslag på at bygge skuret, som han ville bruge til opbevaring.

- Til at starte med, så fik vi afslag på at bygge det omtalte skur, og det pillede vi selvfølgelig ned og byggede noget andet. Så jeg må indrømme, at jeg skulle læse det to-tre gange, før jeg fandt ud af, hvad der egentlig foregik, lyder det forundret fra Per Neergaard til TV 2 Lorry.

Hos Frederikssund Kommune kan man godt forstå det paradoksale i det sene svar, som er i modstrid med kommunens egen beslutning mange år tidligere. Og det er ikke godt nok:

- Vi skal have fat i borgeren og sige 'Nu skal du høre. Vi har fundet denne her.' For så havde vi jo opdaget, når vi havde talt med manden, at bygningen allerede var pillet ned, siger Steen Madsen, som er direktør for teknik, miljø og erhverv i Frederikssund Kommune.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik