Arkiv: Kræmmermarked på Bellahøj. Foto: Brian Bergmann / Scanpix

Kom til marked på: Lars Tyndskids Mark

Kræmmermarkedet "Lars Tyndskids Mark" afholdes på lørdag for 3. år i træk. Placeringen er så langt ude på landet, som muligt.

Kræmmermarkedssæsonen er i fuld gang, og i Store Bededagsferien har det skabt ekstra trængsel på motorvejene i Hovedstadsområdet.

 Vi elsker sjove tiltag, og der vil derfor være skæve indslag. Ideen med Lars Tyndskids Mark er, at vi kommer lidt længere ud hvert år. 

Carsten Junker, Talsmand, Lars Tyndskids Mark

I næste weekend kan man tage på endnu en køretur til loppemarkedet "Lars Tyndskids Mark" i Høje Taastrup, som ifølge arrangørerne afholdes "helt derude, hvor kragerne vender."

- Vi elsker sjove tiltag, og der vil derfor være skæve indslag. Ideen med Lars Tyndskids Mark er, at vi kommer lidt længere ud hvert år, siger talsmanden Carsten Junker, til DAGBLADET Roskilde.

Læs også Stor rejsedag: Forlænget rejsetid på Køge Bugt Motorvejen

Arrangøren lover dansktop-musik spillet af en skør DJ, men også i live-form. Carsten Junker står også bag Danmarks mindste festival, som børnefestivallen Callisto ynder at kalde sig.

Det er ikke planen at tjene penge på "Lars Tyndskids Mark". Vi laver dog en indsamlig til hjemløse ligesom sidste år.

Carsten Junker, Talsmand, Lars Tyndskids Mark

Callisto startede i 2005, mens Kræmmermarkedet Lars Tyndskids Mark i år blot afholdes for 3. år i træk. Loppemarkedet er det største traditionelle i hele Taastrup, og vil blive afholdt på en stor græsplæne med plads til både store og små loppeboder.

Det er primært private, der sælger gamle eller brugte ting, og en stand koster 150 kroner. Det er gratis at deltage for alle interesserede, der samtidig vil blive forkælet med masser af musik og underholdning til det uhøjtidelige loppemarked.

Læs også Sygehusbyggeri tvinger kræmmermarked ud i millionudgifter

- Det er ikke planen at tjene penge på "Lars Tyndskids Mark". Vi laver dog en indsamlig til hjemløse ligesom sidste år, siger Carsten Junker. 

Arrangementet finder sted lørdag d. 20/5 kl. 10-15 på Bredebjergvej 8 i 2630 Taastrup.