Kom og kram med mig: Julehygge på Roskilde Internat

Der er mangel på kærlige kram og nus på Dyreinternatet i Roskilde. Det er nemlig noget både katte og hunde savner, når de er afleveret på stedet. Derfor benytter internatet lejligheden og inviterer til julehygge.

Anden søndag i advent inviterer Roskilde Internat til en hyggelig dag med masser af julestemning og dyrekram.

Alle er velkomne til at komme og hilse på internatets katte og mindre familiedyr. Der vil være konkurrencer for børnene og boder med julelækkerier. I kan også hjælpe med at klippe-klistre og pynte op på internatet.

- Vi vil rigtig gerne give alle børn og voksne muligheden for at komme og hilse på vores dyr og se vores internat. Der sker rigtig meget i julen, og det her er en god mulighed for at finde ro og bare være sammen med hinanden og dyrene, siger Henrik Hertz der er internatsleder på Roskilde Internat. 

Han håber også, at rigtig mange vil tage imod det gratis tilbud, der er for alle.

Også Niels Nedergaard formand for Red Barnet i Roskilde, er glad for, at Roskilde Internat giver alle mulighed for at være med til at julehygge.

quote - De nyder den ekstra opmærksomhed, de får, når vi inviterer gæster udefra.

Henrik Hertz, Internatsleder på Roskilde Internat. 

- Alle fortjener en god jul med masser af nærhed og hygge. Derfor er det vigtigt med arrangementer, som alle kan deltage i, siger han.

Det handler om nærhed

Når Roskilde Internat åbner op for besøgende er det til glæde for både dyr og mennesker.

- Det er rigtig vigtigt for dyrene at være sammen med mennesker, og de nyder den ekstra opmærksomhed, de får, når vi inviterer gæster udefra, siger Henrik. 

Han fortæller også, at den nære menneskekontakt er ekstra vigtig, fordi dyrene skal vænne sig til at være i et hjem, inden de bliver formidlet videre til deres nye familie.

Samtidig giver dyrene er masse glæde og nærhed videre til de mennesker, der besøger dem. Roskilde Internat ser frem til at hilse på de besøgende 2. søndag i advent og lover, at der vil være masser af julehygge.

Kom forbi og hils på dyrene

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Natur

storkerede

Her vil lokale lokke storkepar til nationalpark

MUSVÅGE

Dom for giftdrab på fredet rovfugl skal være hårdere, mener ornitologer

MUSVÅGE

72-årig dømt for giftdrab på fredet rovfugl

træ

130 år gammelt træ udsat for hærværk: "Det var et dejligt og smukt træ"

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere