Kom med på vejkantseventyr: Hvem giver blafferne et lift?

14:26

Hvor langt kommer man på en løftet tommelfinger? Og hvem møder man på vejen? Få svaret i serien Blaffersnak, som har premiere i dag.

En tidligere hooligan, som har sagt farvel til det hårde miljø, en sosu-assistent med et stort hjerte, en Elvis Presley-fan netop hjemvendt fra Elvis-festival i Tyskland.

I en ny serie på TV 2 Lorry tester blafferentusiast Carsten Theede og journalist Niels Christian Buhl tommelfingeren som transportmiddel.

Sammen blaffer makkerparret rundt i Lorryland – på jagt efter lift og gode historier, og ovenstående er bare nogle af de bilister, vi møder i serien.

I hvert afsnit skal Carsten Theede og Niels Christian Buhl forsøge at nå frem til et mål i den anden ende af regionen kun ved hjælp af et skilt, et smil og en løftet tommelfinger.

Læs også Ræk tomlen ud ved nye officielle blaffer-stoppesteder

Det er et vejkantseventyr, hvor intet er givet på forhånd, og intet kan planlægges. De to blaffere er overladt til bilisternes gode vilje.

Blaffersnak er en serie på fem afsnit. Første afsnit vises i aften kl. 19.55 på TV 2 Lorrys egen kanal og kan ses her, når det passer dig.

Fra København til Holtug Kridtbrud

I første afsnit skal blafferne forsøge at nå frem til Holtug Kridtbrud på Stevns Klint. Turen begynder i København, og der går ikke mange minutter, før den første bil holder ind.

  Foto: TV 2 Lorry

Undervejs mod målet møder vi blandt andre bilisten Michael Houbøl, som har en stor passion for Elvis Presley og hans musik.

Han er netop vendt hjem fra en Elvis Presley-festival i Tyskland, så han har masser af gode historier at fortælle.

I videoen øverst i artiklen kan du få hans Elvis-historier og i øvrigt se, om det lykkes de to optimistiske blaffere at nå frem til deres mål.