Kom helt tæt på byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro

Nu kan nysgerrige komme endnu tættere på byggeriet af den nye bro i Frederikssund.

Har du undret dig over, hvordan det lige nu ser ud på byggepladsen, hvor Fjordforbindelsen Frederikssund bliver til?

Nu kan du få din nysgerrighed stillet. Der er nu opstillet en platform, hvor man kan følge livet på byggepladsen. 

Men du kan også komme endnu tættere på med en rundtur på byggepladsen. Tirsdag den 24. oktober og onsdag den 25. oktober byder projektchefen bag Fjordforbindelsen Frederikssund indenfor.

Her kan alle komme helt tæt på byggeriet, og det er projektchefen selv, der vil vise rundt. 

Lignende ture blev tilbudt tidligere, og da der var stor interesse gentager man succesen. 

- Der har været en overvældende opbakning til og interesse for vores arrangementer. Derfor gentager vi dem i oktober, da vi gerne vil fortælle om de mange forskellige aktiviteter, finesser og finurligheder, der er i forbindelse med projektet. Samtidig vil vi gerne give folk en mulighed for at komme tættere på det store byggeri, siger Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.  

Praktisk information

Tirsdag den 24. oktober kl. 16.30 starter turen fra byggepladsen ved Kystvej 57, og her vil destinationen være en tur ud på dæmningen og det spunsarbejde, der er gået i gang på land.  

Onsdag den 25. oktober kl. 16.30 starter turen uden for byggepladsen på Marbækvej 56. Temaet er byggepladsen og støbning af pæle og fundamenter. Vi tilbyder en guidet tur ind på byggepladsen, hvor deltagerne kan få et indblik i det arbejde, der er i gang.

Arrangementerne begynder begge dage klokken 16.30 - og er planlagt til varighed af en time. Alle er velkomne, og man behøver ingen tilmelding. Det anbefales at iføre sig godt fodtøj. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik