Koldt brusebad i København i nat

Hvis du som københavner har haft det lidt ekstra koldt sent i aftes og natten igennem i din lejlighed, eller oplevet at det varme vand i hanen var koldt, så er der en forklaring.

Et ventil problem gjorde nemlig at hundrede af københavneres fjernvarme forsvandt nogle timer, det oplyser pressevagt Astrid Skotte hos Hovedstadsområdets Forsyningsselskab HOFOR.

- Vi havde fra sent i aftes nogle problemer med nogle dampventiler, fra den varme der kommer ude fra Amagerværket, og det har gjort at temperaturen er faldet og det varme vand i hanerne er blevet køligt i store dele af København, siger Astrid Skotte til DR København.

Problemet var dog løst igen midt på natten og de fleste skulle ved deres morgenbad her søndag ikke have bemærket noget, oplyser Astrid Skotte.

Ifølge netsiden TVFlux.dk har der på HOFOR?s hjemmeside ikke været nogle informationer til berørte kunder om problemerne. Og det er også korrekt siger Astrid Skotte:

- Vi skønnede at hvis jeg havde fået besked i nat om at problemerne var løst, så havde vi lagt noget ud, men da jeg først fik besked tidligt imorges hvor problemet var løst, så valgte vi ikke at give en besked til borgerne, da jeg synes det ville være lidt sent at ligge informationen på hjemmesiden, siger Astrid Skotte til DR København.

Hun oplyser at det det problem man oplevede i nat heldigvis er sjældent, men at det sker engang imellem.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik