Kold luft omkring Uffe Thorndahl

K og V i Hørsholm lægger afstand til borgmester Uffe Thorndahl, der bliver bedt om at passe sit embede frem for at »køre sager« mod nuværende og tidligere ministre ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Uffe Thorndahl får ingen opbakning fra sine politiske kolleger i Hørsholm Kommunalbestyrelse. I hvert fald ikke fra Venstre og sine tidligere gruppefæller hos De Konservative.
- Vi forstår slet ikke borgmesterens politianmeldelse af tidligere vicestatsminister samt økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen. Oplysningerne om jagter og golf har været fremme i pressen i næsten et år og er allerede blevet undersøgt, uden at skattevæsenet eller andre myndigheder har reageret, siger den konservative gruppeformand i Hørsholm Kommunalbestyrelse, Isabella Meyer, der fortsætter:
- Det er ærgerligt, at Uffe Thorndahl som borgmester i Hørsholm gang på gang føler behov for at markere sig i pressen med sager mod andre politikere, selv om Uffe Thorndahl påpeger, at han gør det som privatperson. Sådan opfattes det ikke af offentligheden. Det Konservative Folkeparti i Hørsholm beklager den uberettigede og dårlige omtale, det giver af vores ellers velfungerende kommune.
Og Venstre i Hørsholm er helt på linje i kritikken af Uffe Thorndahl, der sidste år meldte sig ud af De Konservative, da han ikke fik partiets opbakning i sin kritik af finansminister Lars Løkke Rasmussen i den såkaldte bilags-skandale.
- Venstre tager kraftigt afstand fra Uffe Thorndahls politianmeldelse, ligesom vi gjorde det i Thorndahls hetz mod Lars Løkke Rasmussen sidste år, siger Michael Medom Hansen, der er Venstres spidskandidat i Hørsholm ved kommunalvalget den 17. november.
- Det er yderst pinligt, at Hørsholm har en borgmester, der er langt mere optaget af at hænge tidligere og nuværende ministre ud i pressen end af at varetage den daglige drift af kommunen, som han er betroet. Uffe Thorndahl vil altid i en sag som denne fremstå som borgmester i Hørsholm. Dette kan Hørsholms borgere på ingen måde være tjent med, og vi må endnu engang kraftigt opfordre borgmesteren til at passe sit embede.
Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra Hørsholms borgmester, Uffe Thorndahl.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik