Festivalen løber fra d. 18 - 20. maj Foto: Sofie Marie Høegh Henriksen / Google Maps

Kokkedal afholder kulturfestival

2.000 gæster forventes at deltage i Kokkedal Kulturfestival, hvor der vil være masser af aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper.

For sjette år i streg arrangerer Kokkedal en byfest, der i år har fået tildelt navnet 'Kokkedal Kulturfestival'.

Hvert år er over 2.000 gæster troppet op for at tage del i festlighederne, der rummer arrangementer for alle aldersgrupper.

200 frivillige borgere har taget arbejdshandskerne på og planlagt festivalen, der i år løber af stablen d. 18. maj og strækker sig over tre dage.

Café Naboskab skyder hele herligheden i gang med fællesspisning, hvorefter musiker Thomas Ulrik Larsen i selskab med sit band vil afholde et musikforedrag om Gasolin med fortællinger og musikalske indslag.

Læs også Kinesere er vilde med Nordsjælland

Familiedag på Festpladsen

Kulturfestivalen slutter af med en stor familiedag lørdag d. 20. maj på plænen ved Egedal Medborgerhus. Her vil der være en lang række boder og aktiviteter både for de helt små og de helt store.

Børnene kan eksempelvis få sig en gratis ridetur på en pony eller hoppe i løbeskoene og deltage i smile-løbet på 1,6 kilometer, mens deres forældre kan falde i snak med de lokale politikere, der også vil være at finde på pladsen.

Der vil være rig mulighed for både at slukke tørsten og sulten, alt imens man kan svinge hofterne og klappe i takt til lyden af god musik eller blot nyde synet af flotte lokale opvisninger.

En flok unge, friske drenge og piger hjælper til med en lang række praktiske opgaver på dagen. 
Indsatsen er en del af en lokal fritidsjobindsats, der skal ruste de unge til at søge og varetage jobs i den nærmeste fremtid.

Læs også Kollaps skal redde golfklub