Kogte kohorn i kar til pølser

Normalt ligger der pølser i kogekarret på Slagteriskolen i Roskilde, men på en inspektionsrunde en tidlig morgen fandt skolens dyrlæge fem kohorn i karret. Dem havde en faglærer lagt til rensning, fordi de tilsyneladende skulle bruges til at drikke øl af i privat sammenhæng, skriver DAGBLADET Roskilde.

Undervisningsdyrlægen, der opdagede hornene, skrev efterfølgende en mail ud til skolens ansatte om episoden og fortalte, at han frygtede, hvad der kunne være sket, hvis Fødevarestyrelsen havde opdaget hornene, men Slagteriskolens direktør, Else Erikstrup, mener, at der er tale om en bagatelsag, skriver DAGBLADET Roskilde.

- En af vores faglærere blev spurgt af en privat aktør, om han ville koge hornene af, og det skete uden for normal arbejdstid. Bagefter blev der gjort fuldstændigt rent og desinficeret, så der var ingen fare forbundet med det, siger hun, men ønsker alligevel ikke kohorn i kogekarret igen.