Kommunen kaster kattegrus på olieglatte veje

Der er spildt olie på en lang strækning fra Kalvebod Brygge og hele vejen ud ad Kløvermarksvej på Amager.

Tilsyneladende har en tankbil tabt dieselolie enten sent fredag aften eller lørdag formiddag midt i København. 

quote Normal agtpågivenhed vil være fornuftigt

Martin Lunde Hansen, enhedschef i Byens Drift

Derfor kan vejene være spejlglatte flere steder på en strækning helt fra Tivoli Hotel på Kalvebod Brygge,  over Rysensteensgade til H.C. Andersens Boulevard og ud mod Prøvestenen. 

Derfra går ruten over Langebro til Stadsgraven, Vermlandsgade mod Prøvestenen hen til Kløvermarksvej til Forlandet og Refshalevej.

Københavns Kommune har kontrolleret ruten, og det burde igen være sikkert af færdes på vejene, så længe man kører forsigtigt. 

- Vi har talt med Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab, som også har været ude og lave tilsyn med de veje, hvor der er blevet konstateret eller set olie. Der kan selvfølgelig være oliespild eller lækager steder, hvor vi ikke har set det. Så normal agtpågivenhed vil være fornuftigt, siger enhedschef i Byens Drift Martin Lunde Hansen til TV 2 Lorry. 

Ved Hovedstadens Bereskab vurderede man, at omfanget var så stort, at Københavns Kommune mødte træde til med kattegrus. 

Det er i skrivende stund smidt i svingene på Kløvermarksvej på Amager. 

- Vi holder kontakt med beredskabet på vanlig vis. Vi har et aftenhold, der kører til klokken 23 i aften, som kan rykke ud, hvis vi får meldinger om andre steder, hvor der er oliespild eller selv konstaterer det, siger enhedschefen til TV 2 Lorry. 

Flere biler har mistet vejgrebet på grund af lækagen, ligesom der er sket et par uheld. Ingen er dog kommet til alvorligt til skade. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik