Køge kåret som landets mest servicemindede handelsby

Køge by har i dag vundet en fornem pris og er blevet kåret som landets mest servicemindede handelsby. I alt 25 byer deltog i konkurrencen.

I dag er priserne til Danmarks Bedste Handselsby 2018 blevet uddelt - og Køge har gjort sig yderst positivt bemærket.

Således er den Østsjællandske købstad blevet kåret som den mest servicemindede handelsby - en kategori, som man sidste år fik en tredjeplads i, men altså nu er hoppet op som nr. 1 i.

quote  I Køge har vi let til smil og vi går op i at give folk en god oplevelse, når de besøger os. Derfor er det ekstra dejligt at få titlen som den mest servicemindede handelsby i landet.

Marie Stærke, Borgmester, Køge, Soc.dem.

- I Køge har vi let til smil og vi går op i at give folk en god oplevelse, når de besøger os. Derfor er det ekstra dejligt at få titlen som den mest servicemindede handelsby i landet. Det betyder, at andre har lagt mærke til, at vi kan noget helt særligt, siger byens socialdemokratiske borgmester Marie Stærke.

I hovedkonkurrencen som Danmarks Bedste Handelsby måtte Køge se sig slået af Vejle, og den tidligere vinder fra 2016 måtte derfor nøjes med en 2. plads - men det resultat er man stadig stolte af i Køge.

- Når vi udover førstepladsen som den mest sercicemindede by så endda kommer ind på en andenplads i kategorien “Danmarks bedste handelsby”, så synes jeg, det garanterer for en god oplevelse, når man kommer til Køge, siger borgmester Marie Stærke.

Flere byer fra Lorryland med i toppen

Udover den flotte 2. plads som landets bedste handelsby fik Køge også en 2. plads i kategorien "Hyggeligste Handelsby" samt en 3. plads i kategorien "Mest Innovative Handelsby".

Kåringen af Danmarks Bedste Handelsby sker på baggrund af 100 interviews med stamkunder i hver af de deltagende byer samt en bedømmelse af de enkelte handelsbyer ud fra en række spørgsmål besvaret af den enkelte by.

Det er er fagjury, der står bag bedømmelserne af de indsamlede svar. Konkurrencen er skabt i et samarbejde mellem Detail forum og ICP A/S - hvis man vil læse mere om resultaterne kan man tage et nærmere kig på rapporten her.

I alt 25 byer var med i konkurrencen som Danmarks Bedste Handelsby.

I kategorien "Flotteste Handelsby" fik Roskilde en 2. plads, mens de også fik en flot 3. plads i hovedkategorien. Hillerød tog en 2. plads i kategorien "Bedst Markedsførte Handelsby", hvor Køge fik en 4. plads. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik