Køge får smutvej til København

I dag åbner fire nye motorvejsramper i Køge Nord.

Køge er mandag kommet lidt tættere på København. Fire nye motorvejsramper er nemlig åbnet på Egedesvej i Køge Nord.

Ramperne skal fungere som en genvej til Køge Bugt Motorvejen for områdets mange pendlere og et stort antal lastbiler, der hver dag kører til og fra Køge Nord.

Ifølge en pressemeddelelse fra Køge Kommune er ramperne første synlige milepæl i en udvikling, der i de kommende år skal gøre Køge til et af Danmarks trafikale knudepunkter.

- Køge rykker tættere på København i disse år, og de nye ramper til motorvejen er kun begyndelsen. Køge Bugt Motorvejen er ved at blive udvidet med flere spor, så trafikken kan glide bedre, og den nye bane mellem København og Ringsted får stop i Køge Nord. Begge dele er helt essentielle for, at vi fortsat kan tiltrække nye virksomheder til Køge og gøre det endnu mere interessant at flytte til kommunen, siger borgmester i Køge Kommune, Flemming Christensen, Kons.

Udvidelsen af Køge Bugt Motorvejen, som de nye ramper giver adgang til, skal være færdig i slutningen af 2017. Til den tid kan trafikanterne brede sig på otte spor hele vejen fra Køge til Greve. Ifølge Køge Kommune vil det vil reducere rejsetiden mellem Køge og København med adskillige minutter.

I selve Køge vil de nye motorvejsramper trække en del mere trafik til området omkring Egedesvej. Derfor har Køge Byråd bevilget to millioner til et nyt trafiklys på Egedesvej. Det skal blandt andet komme brugerne af det beskyttede værksted på Værkstedvej 3 til gode.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik