Køen vokser: I morgen åbner Roskilde Festivals campingområde

Horder af mennesker ligger allerede i kø foran hegnet til campingområdet på Roskilde Festival. Men ventetiden er snart slut: Imorgen åbnes området.

Bevæbnet med dåseøl, solbriller og høj musik ligger masser af kommende festivaldeltagere klar til at indtage de fedeste pladser på Roskilde Festivals campingområde, når hegnet fjernes i morgen klokken 16.00.

Mange ankom allerede tidligere på ugen og igår blev de mange, primært unge mennesker, ramt af et af de mange skybrud, som hærgede over store dele af Sjælland torsdag aften.

Og ifølge Alberte Mira, der selv ligger i kø foran campingområdet, var aftenen og natten heller ikke nem.

- Jamen vi ankom, og så begyndte det ellers at regne rigtig meget. Og det blev hurtigt ret spændende, for der samlede sig en masse vand ovenpå vores presseninger, siger Alberte til TV 2 Lorry.

Og her stoppede det ikke. Snart efter begyndte det at lyne og tordne omkring de mange forventningsfulde festivalgængere.

- Det var rimelig udfordrende - og meget vådt. Vi sad under presseningen og håbede på det bedste. Man prøver at fortælle hinanden nogle sjove historier og snakke om noget andet. Men det er ret svært at høre hinanden, når man sidder under en pressening, der bliver bombarderet af skybrud. Så vi prøvede at holde humøret oppe og drikke et par øl, siger Alberte.

I aften kan det festivalstemte Roskilde-folk forvente sig endnu en våd tur, når vejrmeldingerne endnu engang spår skybrud over hovedstadsregionen og store dele af Sjælland.

TV 2 Lorry dækker Roskilde Festival tæt - både på dit TV, på vores hjemmeside og på vores Facebookside - klik nedenfor, for at se vores flotte Roskilde Festival-hjemmeside:

Vil du vinde to billetter til næste års festival, kan du klikke her for at være med i TV 2 Lorry, Tuborgfondet og Roskilde Festivals fælleskampagne #RFHERO.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik