Københavnsk kok kom, så og sejrede

Peter Yung Worth Jacobsen fra Restaurant Kanalen i København løb tirsdag med titlen som årets kok.

Tag en forret bestående af sandart og sort hummer, gederyg til hovedret, og en dessert af butterdej, kvæder og is - så har du opskriften på at blive danmarks bedste kok 2017. 

Det var 26. gang, HORESTA og 3F afviklede konkurrencen, og Peter Yung Worth Jacobsen stiller sig med sejren op i rækken af store kokkenavne, som har vundet titlen gennem årene.

Konkurrencen løb over seks timer, og Peter Yung Worth Jacobsen præstation var nok til at overbevise et stjernespækket dommerpanel med blandt andre Restaurant Geraniums køkkenchef Rasmus Kofoed.

Deltagerne kendte på forhånd ingredienserne til hovedretten, men forret og dessert skulle laves med indholdet fra en kasse, som først blev offentliggjort på dagen.

Med førstepladsen og æren fulgte også en præmie på 40.000 kr.

Årets sølvmedalje gik til Nikolaj Schmidt Skadborg fra Restaurant Sletten i Humlebæk, mens Nicolai Martens fra Restaurant Kong Hans Kælder måtte nøjes med sølv i titlen årets tjener. 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik