Københavns Politi efterlyser: 17-årig pige forsvundet

Københavns Politi efterlyser en 17-årig, efter hendes familie har kontaktet politiet. Nu beder politiet borgerne om hjælp.

OPDATERING KL. 20.50:

Københavns Politi oplyser på Twitter, at den 17-årige pige nu er fundet.

Original artikel:

En 17-årig pige er mandag forsvundet, og nu efterlyses hun af Københavns Politi.

- Det er på grund af hendes mentale tilstand. Hun har nok nogle meget negative tanker, som hun går og bærer rundt på, siger vagtchef hos Købehavns Politi, Henrik Brix, til TV 2 Lorry. 

Han oplyser videre, at politiet blev kontaktet af pårørende til den 17-årige pige klokken 11.52, hvorefter eftersøgningen gik i gang.

- Vi har været ude og gå omkring Bispebjerg, hvor hun er gået fra. Vi har været derude med hunde, men der er så mange andre, som færdes derude, så derfor er det svært for os at finde hende, siger vagtchefen.

Og da eftersøgningen ikke har givet nogen form for resultater, har Københavns Politi valgt at efterlyse den 17-årige pige offentligt i håb om at nogle borgere har set hende.

- Vi har været i gang siden først på eftermiddagen, men vi aner ikke, hvor vi skal lede efter hende. Derfor spørger vi nu borgerne om hjælp, siger Henrik Brix.

 

- Lige nu kan vi lede på det meste af Sjælland, da der er både gode forbindelser fra Bispebjerg.

 

Politiet håber fortsat, at pigen bliver fundet snarest muligt. Men Henrik Brix erkender, at de endnu engang må have fat i familien for at komme videre med sagen. 

- Vi håber meget på finde hende snarest muligt og i god behold, siger Henrik Brix til TV 2 Lorry.

Pigen er 17 år, dansk af udseende med langt lyst hår, 168 centimeter høj, tynd og iført grå trøje og grå bukser.

Al henvendelse i sagen bedes rettet til Københavns Politi på 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik