Københavns Lufthavn aflyser afgange efter terror

Flere afgange fra Københavns Lufthavn aflyses onsdag efter dagens terrorangreb i Bruxelles.

Terrorangrebet mod Zaventem-lufthavnen i Bruxelles har i dag haft konsekvenser for mange danske flypassagerer, og også i morgen, onsdag, vil flere ankomster og afgange blive aflyst.

Det oplyser Københavns Lufthavn til TV 2 Lorry.  

Onsdag aflyser Københavns Lufthavn således en række afgange til Bruxelles, ligesom flere ankomster fra Bruxelles også aflyses. 

- Vi måtte aflyse seks afgange og seks ankomster i dag, og det samme bliver også tilfældet i morgen, siger Anne Munck Mikkelsen, der er kommunikationsrådgiver i Københavns Lufthavn. 

Hun kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, om der vil komme flere aflysninger efter i morgen. 

- Det er cirka 1000 passagerer, der er berørt af det. Til sammenligning har vi haft 62.000 passagerer gennem lufthavnen i dag, siger Anne Munck Mikkelsen og fortsætter:

- Hvis man er berørt af aflysninger, skal man kontakte sit flyselskab eller sin rejsearrangør, og så vil de håndtere situationen. Og så anbefaler vi folk at følge trafikken på vores hjemmeside, hvor man kan se alle ankomster og afgange.

Dagens terrorangreb i Bruxelles kan også mærkes på andre måder i Københavns Lufthavn.

- Vi har øget patrauljering både fra politi og fra vores egen security, og det vil vi også have i morgen, siger Anne Munck Mikkelsen.