Københavns Inderhavnsbro forsinket - igen

Den efterhånden længeventede Inderhavnsbro i Københavns Havn er blevet forsinket. Endnu engang. Entreprenørfirmaet har rykket overdragelsestidspunktet.

Inderhavnsbroen har ramt endnu en forhindring på vejen over Københavns Havn.

Det står fast, efter entreprenørfirmaet Valmont SM har rykket det forventede afleveringstidspunkt, hvor Inderhavnsbroen bliver overdraget til Københavns Kommune.

Ifølge den seneste tidsplan var det forventede afleveringstidspunkt for overdragelsen til kommunen i medio juni, men nu er tidspunktet blevet rykket til primo juli.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som Københavns Kommune i dag har udsendt.

Ifølge entreprenørfirmaet skyldes forsinkelsen, at arbejderne skal bruge et par uger ekstra til at arbejde med finjusteringen af åbne/lukke-funktionen på broen.

Arbejdet med netop åbne/lukke-funktionen har nemlig vist sig at tage længere tid end først beregnet.

- Det er utilfredsstillende, at arbejdet volder så mange vanskeligheder. Vi følge processen tæt og kan garantere, at der bliver arbejdet på højtryk for at få Inderhavnsbroen færdig, siger serviceområdechef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøudvalg, Anders Møller, i pressemeddelelsen.

Selvom overdragelsesdatoen nu er rykket til primo juli, kan københavnerne komme til at vente noget tid endnu, før broen tages i brug.

'Først når broen er blevet afleveret til kommunen, og sidste tests mv. er foretaget, vil åbningsdatoen blive fastsat', skriver kommunen i pressemeddelelsen.

Over artiklen kan du se en timelaps af arbejdet med broen indtil videre.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik