'Københavnerpriser' i Hillerød - men nye lejeboliger rives væk

Lejeboligmarkedet i Hillerød er gyldent for tiden, og det betyder, at nye lejelejligheder bliver revet væk - endda til Københavner-priser.

Markedet for lejeboliger er glohedt i Hillerød.

I et boligkompleks under opførelse er cirka halvdelen af lejlighederne lejet ud, og for nylig blev en blok med 27 nye boliger lejet ud på 24 timer.

Det smitter af på priserne, som ligger på 1500-1600 kroner pr. kvadratmeter om året, og det er priser på niveau med priserne for en nybygget lejlighed i København. Det skriver Frederiksborg Amts Avis. 

- Det er husleje på 12.000-14.000 kroner om måneden. Og det bliver lejet ud, siger Christian Jessen, erhvervsmægler hos Place2Live i Hillerød, som ser den samme tendens flere steder i Nordsjælland.

- Det gælder i hele Nordsjælland, sågar i Helsinge - der er ingen tomgang på lejeboliger, og når der laves boligprojekter, er det mere eller mindre lejet ud, før det er færdigt, siger han.

De høje udlejningspriser i Hillerød lokker investorer til. Flere pensionsselskaber bygger lige nu lejeboliger i byen, og om få måneder tager M. Goldschmidt Holdning første spadestik til 1300 nye boliger på den såkaldte Møllebrogrund.

Første etape af projektet er rækkehuse, som investoren nu har meldt ud bliver opført som lejeboliger. 

- Vi har med vores samarbejdspartner Home set, at der er et marked for udlejning, så rækkehusene bliver lejeboliger, siger projektdirektør Ulrik Bebe til Frederiksborg Amts Avis.

Det er endnu ikke besluttet, om resten af den nye bydel også bliver til udlejning. 

- Det er der ikke taget endelig stilling til. Det kommer an på, hvordan markedet er, siger Ulrik Bebe.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik