Gasoline Grill rykker tre dage til New York. Foto: Gasolin Grill og Tipster

Københavner-burger flytter til New York

Burgeren fra Gasoline Grill kan i næste uge smages i New York, hvor de vil dele 1000 gratis burgere ud i løbet af en tre dages pop-up-fest.

Den Københavnske burger-grill Gasoline Grill, der sidste år blev kåret som en af verdens bedste burgere, vil i forbindelse med en tre dages pop-up-fest rykke til New York.

- Vores burger referer til den amerikanske burger tradition, og derfor synes vi det kunne være sjovt at tage her hen. Vi åbnede op på en tank ligesom burgeren startede i USA gjorde, fortæller Klaus Wittrup stifter af Gasoline Grill.

Burger kan hjælpe udsatte 

Den velsmagende burger vil flytte ind hos en anden dansker, de vil nemlig blive uddelt i Claus Meyer i Grand Central Terminal. Her vil Gasoline Grill fra den 16. til den 18. marts uddele 1000 gratis burgere.

- Burgerne vil være gratis, men kunderne vil kunne donere til Claus Meyers fond Melting Pot, siger Klaus Wittrup.

Læs også Københavner-burger kåret som en af verdens bedste: "Det er sindssygt"

Melting Pot er en fond, der arbejder for at forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte i Danmark og udvalgte udviklingslande.

Kom til New York og smag burger

Det er nok de færreste danskere, som kan få glæde af de gratis brugere i New York. Dog kan det blive muligt for to, da Tipster, som står for eventet, i forbindelse med pop-up-festen udlodder en tur for to til New York. Burger kan dog stadig smages i København lidt endnu.

- I første omgang vil vi ikke rykke der hen permanent. Men det kunne da være på et andet tidspunkt, fortæller Klaus Wittrup.