Kø, kø, kø: Afspærret vej skaber trafikprop

Mandag morgen var der kaos på Strandboulevarden, da bilisterne i Nordhavn skulle igennem en alternativ kørselsrute.

Bilisterne på Østerbro i København skulle i morges have t-å-l-m-o-d-i-g-h-e-d. 

De næste 8 uger er den store vej Strandvænget afspærret på grund af arbejdet med tilslutningsanlægget til den nye Nordhavnsvej. 

Mens arbejdet er i gang er Århusgade midlertidigt genåbnet for at give bilisterne en alternativ kørselsrute.

Strandvænget blev spærret fredag aften - men først her til morgen skulle den alternative rute så stå sin prøve i myldretiden. 

Og spørger du de implicerede trafikanter på vejen, så er den dumpet med et brag.

Hos transportfirmaet Stabrand Spedition er ejeren Ulrik Stabrand fortørnet over håndteringen af trafikken mandag morgen.

- Jeg får tilbagemeldinger fra mine chauffører, at det har været kaos her til morgen. Der kommer næsten ikke kommer nogen med over lyskrydset ved Østerbrogade og Strandboulevarden. De holder bare i én lang kø, og det skaber en enorm flaskehals i trafikken, siger han til TV 2 Lorry.

- Hvis politiet nu kunne komme og dirigere krydset, så ville det hjælpe meget. De bliver nødt til at få et større overblik over det, lyder det fra Ulrik Stabrand.

 
 
Foto: Københavns Kommune

TV 2 Lorry har selv været ude for at følge trafikken på Strandboulevarden mandag morgen, og her kunne man tydeligt se, hvordan trafikken sneglede sig afsted i myldretiden omkring klokken otte, hvor flere bilister sad i kø i mere end en halv time.

- Jeg har holdt i kø i tre kvarter, så jeg tænker både på at køre afsted tidligere og tage en anden rute i morgen, siger Lillian Gyldenvang.

Den nye vej ligger henover Nordhavns-tunnelen

Strandvænget er spærret frem til søndag den 19. november. Der bliver Århusgade så lukket igen. Til gengæld kan biler så der køre ad den nye del af Strandvænget, som løber oven på Nordhavnsvej-tunnelen og fører op til Strandvejen/Østerbrogade. Et par uger senere bliver Strandpromenaden også åbnet for biltrafik.

Det her store byggeri er den sidste del, der mangler, før Nordhavnsvej er helt færdig. Efter det er det kun de allersidste mindre stykker af byggeriet, som man skal klare. Og så skal man have gennemført tests af de elektroniske anlæg.

Herefter kan kommunen indvie den nye omfartsvej. En vej der vil gøre en stor forskel for trafikken ind og ud af København.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik