Københavnerne får nu deres egen Skanderborg-festival

I midten af august får hovedstaden sin egen udgave af Danmarks Smukkeste Festival, oplyses det i meddelelse.

Fremover behøver man ikke længere at tage turen til Skanderborg, hvis man ønsker at høre musik og drikke kolde fadøl ved Smukfest.

Den østjyske festival får fra august en navnebror i København, idet Smukfest Copenhagen for første gang slår dørene op på Amager Strandpark.

Blandt de optrædende på den kommende københavnerfestival vil man kunne høre Pet Shop Boys, Nephew, Magtens Korridorer og Rasmus Seebach.

Og festivalen kommer som en reaktion på flere opfordringer fra de gæstende ved Smukfest, forklarer Claus Visbye, formand for Skanderborg Festivalklub, i en pressemeddelelse.

- Billetsalget til festivalen i Skanderborg er gået stærkere end nogensinde - og da vi ikke kan udvide i skoven, tænkte vi, at tiden måtte være inde til at prøve kræfter med et arrangement i hovedstaden, siger formanden.

Ud over masser af musik på programmet kan man ifølge Claus Visbye vente et stort hold af Smukfest-medhjælpere, "så der kan garanteres vanlig stil og service, som publikum kender det fra bøgeskoven."

Festivalen på Amager Strand, der afholdes den 14. og 15. august, er tænkt som et årligt arrangement.

Med tiden må Smukfest Copenhagen også gerne vokse sig større, lyder det fra Claus Visbye, som forklarer, at man blandt arrangørerne har hentet inspiration fra udlandet.

- Det er blevet meget almindeligt, at markante internationale festivaler enten afholdes flere gange på samme sted eller flytter rundt under samme navn.

- Vi føler selv, at vi har et stærkt og originalt brand i Smukfest, som vi gerne vil dele med flere, end vi kan i Skanderborg.

- Smukfest Copenhagen skal være en markant og tilbagevendende begivenhed, hvor vi kan præsentere internationale og danske navne i smukke rammer, siger formanden.

Billetsalget til Smukfest Copenhagen starter den 24. marts.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik