To knivstikkerier i København fredag aften

Ingen kom alvorligt til skade, da to mænd fredag aften blev stukket ned forskellige steder i København.

Politiet i København fik travlt fredag aften, da der inden for en halv time indløb meldinger om to knivstikkerier forskellige steder i byen.
Det ene fandt sted omkring klokken halv ni i Tingbjerg-bydelen. Det andet en halv time senere på Christiania.
- I Tingbjerg var det to polske mænd, som kom op at toppes med nogle andengenerationsindvandrere, fortæller politiets centrale efterforskningsleder Thomas Dürr.
- Den ene er blevet stukket i siden og er kørt på hospitalet, men umiddelbart er det ikke alvorligt. Den anden har fået nogle bøllebank, siger Thomas Dürr.
Politiet ved ikke, hvad der har været optakten til knivstikkeriet i Tingbjerg. De to polske mænd har nemlig ikke ønsket at tale med politiet.
Det er det samme billede, der gør sig gældende i forbindelse med overfaldet på Christiania.
- Det er en andengenerationsindvandrer, som fortæller, at han er blevet overfaldet af en seks-syv stykker, og på et tidspunkt skulle en af dem have stukket ham med en kniv, siger Thomas Dürr.
- Det lykkedes for ham at få kniven taget fra dem, og så har han søgt tilflugt i 7-eleven på Christianshavn. Han er blevet tilset af en læge, og han ønskede ikke at komme med ambulancen, fortæller efterforskningslederen.
Noget tyder på, at knivofferet fra Christiania ikke selv er en af guds bedste børn.
- Han bar en skudsikker vest, og vi kender ham godt i forvejen, fortæller Thomas Dürr.
Med aftenens to knivstikkerier har fredagen stået i knivvoldens tegn i København. Fredag formiddag blev to mænd stukket ned på Tomsgårdsvej i Københavns Nordvestkvarter.
Mændene blev efterfølgende indlagt med alvorlige knivlæsioner, og politiet anholdt senere på dagen en mand i sagen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik