Knivstikkeri på Nørrebro

Her til eftermiddag klokken 17.25 har Københavns Politi fået en anmeldelse om et slagsmål med knive og køller på Den Røde Plads på Nørrebro i København. En ung mand meldes alvorligt såret af knivstik.

- Vi har fået en anmeldelse fra en forbipasserende om et slagsmål med knive og køller mellem to grupperinger på Den Røde Plads på Nørrebro. Slagsmålet er slut, og da vi kom derud var alle væk. Der var heller ingen sårede, fortæller vagtchef i Københavns Politi Henrik Brix.

- Det er forholdsvis kaotisk. En mand er indbragt til Bispebjerg Hospital med et knivstik i højre side, det er sandsynligt, at det stammer fra overfaldet, siger vagtchefen.

Den kvæstede er en ung mand i 20?erne, der fra Bispebjerg blev overført til Rigshospitalets traumecenter. Han er ramt af et dybt knivstik cirka 15 centimeter under armhulen, der muligvis har beskadiget hans lever. Flere af den kvæstedes venner mødte op på skadestuen på Bispebjerg inden han i ambulance blev kørt til Rigshospitalet.

Ingen anholdte endnu

Slagsmålet, der angiveligt har været ret voldsomt, men kortvarigt, har ikke resulteret i nogen anholdelser endnu, og Københavns Politi vil meget gerne have oplysninger i sagen fra offentligheden. Vagtchef Henrik Brix tror, at de involverede måske selv har kørt eventuelt andre tilskadekomne til hospital eller skadestue.

- De er forsvundet nu. Vi ser tit, at man finder alternative måder at komme på skadestuen på, hvor der er kammerater, der kører dem, så vi kan ikke være sikre på, om nogen er kommet noget til, siger han.

- Vi efterforsker sagen nu og ser, om vi kan finde yderligere oplysninger, siger Henrik Brix til Ekstra Bladet.

Der er nu politiafspærring og et stort politiopbud på Den Røde Plads, fortæller en person på stedet.

- Vi prøver at finde så mange vidner som muligt og at få nogle signalementer for at se, om ham, der er knivstukket, har nogle er relationer til bander eller lignende. Stedet indikerer, at det kan være banderelateret, men vi har ikke nogen konkrete beviser på det, siger vagtchefen.

Grupperne, der har været oppe at slås, er af et vidne beskrevet som bestående at unge i alderen 20-25 år.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik