Foto: Kim Haugaard / Scanpix

Knivstikkeri i Albertslund grundet gammelt uvenskab

En 18-årig mand mødte selv op på skadestuen sent tirsdag aften, da han var blevet stukket i låret med en kniv på Galgebakken Øster i Albertslund.

Det endte med en knivstik i låret, da to unge mænd mødte hinanden på gaden i Albertslund tirsdag aften - et gammelt uvenskab ligger til grund for episoden.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Brian Holm.

- Den 18-årige er blevet stukket i låret lige over knæet. Men fra skadestuen lyder meldingen, at der er tale om en blødning af mindre karakter, og at han er i stand til at gå selv, siger Brian Holm.

Manden blev ifølge politiet fulgt på skadestuen af en kammerat, og politiet modtog anmeldelsen klokken 20.27. Ifølge vagtchefen ved man godt, hvem gerningsmanden er.

Motivet for overfaldet er sandsynligvis noget gammelt uvenskab, vurderer politiet.

Vagtchef Brian Holm fortæller, at de to mødtes tilfældigt på gaden. Da gerningsmanden fik øje på den forurettede, steg han ud af sin bil og gik direkte over til ham og stak ham i låretsiger.

Gerningsmanden er ligesom den forurettede 18 år, og begge mænd er fra lokalområdet.

-Gerningsmanden er på fri fod. Men vi ved godt, hvem han er, så vi opfordrer ham til at melde sig selv, siger vagtchefen klokken 1 natten til onsdag.