Knivstik i København i nat tyder på bandeopgør

22-årig blev fundet med knivstik, efter at politiet havde modtaget telefonstorm om muligt skyderi i Nordvest.

En 22-årig mand er natten til torsdag blevet stukket flere gange med kniv af fire personer, og politiet har en formodning om, at overfaldet er banderelateret, oplyser Gunnar Nørager, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

- Det er ikke livstruende, men knivstik er altid alvorligt. Vi er nok ude i noget bandegruppering. Det tyder på, at nogle ligger og jagter hinanden, siger Gunnar Nørager til Ritzau.

Offeret er blevet stukket i ben og balder.

Politiet blev kaldt til stedet ved Frederiksborgvej og Birkedommervej i Københavns Nordvest klokken 00.46.

- Der kommer en telefonstorm mod os. Vi fik rigtig mange henvendelser fra lokale, der meldte om skyderi, så det troede vi i første omgang, at vi skulle ud til, siger Gunnar Nørager.

Det viste sig dog, at der ikke er blevet affyret skud.

- Der er blevet slået nogle bilruder i stykker med en hammer, og det har man nok forvekslet med skud, for det kan lyde voldsomt, siger efterforskningslederen.

Den 22-årige mand var den eneste, der kom til skade ved episoden, men politiet fandt ham sammen med tre venner.

Man har endnu ingen navne på mistænkte, og torsdag morgen arbejder politiet derfor på at stykke forløbet op til knivstikkeriet sammen.

- Vi har ingen navngivne personer, vi leder efter, men vi har en retning, vi kigger i og en idé om, hvad det handler om, siger Gunnar Nørager.

Politiet bygger formodningen om et bandeopgør på, at både det 22-årige offer og de andre på stedet er kendt af politiet i forvejen, da de "er i periferien af miljøet".


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik