Knaldet går uden om krisen

Intet nytår uden knald. Selvom der fortsat bliver talt om finanskrise og recession ser det ud til, at borgerne i Roskilde bruger lige så mange penge på fyrværkeri, som de plejer, og forhandlerne på Dyrskuepladsen melder endda om øget salg i forhold til samme tidspunkt sidste år, skriver DAGBLADET Roskilde.

 - Vi solgte rigtig meget før jul, hvor vi havde 20 procent rabat på fyrværkeriet. Efter jul har der været lidt stille igen. Folk har brugt en masse penge og skal lige have løn, før de køber fyrværkeri, så der bliver fyldt herude i morgen (fredag, red.), lyder det fra Jesper Hansen, pladsansvarlig hos T. Hansen.
      Sammen med tre andre forretninger holder de til på Dyrskuepladsen med deres fyrværkerisalg. T. Hansen ligger allerede 30-40 procent over, hvad man havde solgt på samme tidspunkt sidste år, og de andre udsalg melder også om travlhed.
      - Vi startede salget en uge senere i år, men vi har alligevel solgt lidt mere, end vi havde på samme tidspunkt sidste år, lyder det fra Anne Kjølby, der er ansat hos Harald Nyborg.
      Hos Jem & Fix fortæller Anders Daugaard, at kæden på landsplan har solgt 750.000 heksehyl, og at partiet i Roskilde var væk i løbet af en uge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bengt Holst

Forsvarede offentlig aflivning af giraf - nu stopper Zoo-direktør efter 37 år

Lars Weiss

Aflyser alt: Københavns overborgmester tvunget i isolation

rørledning banedanmark

playHer bliver et kilometerlangt kabelrør bugseret gennem København i kæmpe manøvre

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere