Klatrede op i lysmast ved fængsel: "Mere avanceret end normalt"

Midt- og Vestsjællands Politi fik torsdag aften melding om, at en person var kravlet op i en lygtepæl foran Køge Arrest.

En lysmast på Ringvejen foran Køge Arrest blev formentligt brugt ulovligt torsdag aften.

quote Vi kan ikke lige huske denne her udgave. Det er lidt mere avanceret end normalt. Det viser jo bare den kreativitet, der er derude.

Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved  Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi fik en henvendelse om, at en person skulle være kravlet op i en lysmast foran Køge Arrest - formentligt for at kommunikere med fangerne.

- Man må formode, at personen ville snakke med eller råbe ind til de indsatte i arresten. Det sker med jævne mellemrum, at nogen forsøger at komme i forbindelse med dem, men det må man jo ikke, siger kommunikationsansvarlig ved  Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen. 

Forsvundet fra lysmast

Men metoden er ny:

- Vi kan ikke lige huske denne her udgave. Det er lidt mere avanceret end normalt. Det viser jo bare den kreativitet, der er derude, siger Carsten Andersen.

Da politiet kom frem til lysmasten, var personen kravlet ned og forsvundet igen. Man har ikke nogle spor efter ham.

Carsten Andersen fortæller, at det som regel er personalet i arresten, der opdager de udefrakommende, der forsøger at kommunikere med de indsatte enten ved at råbe ind eller ved at kaste noget ind i arresten.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik