Klar til opgør med julejunta i Egedalsvænge

Politikere i Fredensborg Kommune står nærmest i kø for at få ryddet op i Egedalsvænge i Kokkedal, skriver Frederiksborg Amts Avis torsdag.

Boligområdets afdelingsbestyrelse modtager rådgivning fra den ekstramt islamistiske bevægelse Hizb ut-Tahrir og har bl.a. opsagt en billardklubs og en hyggeklubs mangeårige brug af beboerlokaler i vænget.

Venstre tager stærkt afstand fra fremgangsmåden.

Læs også: Bestyrelsen i Egedalsvænge.....

- Det har intet med beboerdemokrati og integration at gøre. Vi er dybt bekymret for den negative indflydelse Hizb ut-Tahrir har i området og i bestyrelsen, siger Thomas Elgaard (V).

Læs også: Juletræs-bestyrelse i ny splid...

Heller ikke Fredensborg Kommunes socialdemokratiske borgmester har tænkt sig at se passivt til

- Jeg vil gerne drøfte et skærpet tilsyn i Egedalsvænge med først Økonomiudvalget og derefter byrådet, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Sagen har fået Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører i Folketinget, Martin Henriksen, til at reagere. Han siger i en pressemeddelelse:

- Jeg har rettet henvendelse til en række ministre for blandt andet at få regeringen til at af- eller bekræfte oplysningerne, samt svare på spørgsmål om fremtiden for danskerne og de velintegrerede indvandrere i Egedalsvænge, da det er dybt bekymrende, hvis danskere ikke længere kan følge vores traditioner på grund af rabiate muslimer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik