To Kiwi-røvere efterlyses: Her er signalementet

Gerningsmændene var begge yngre og maskerede, oplyser politiet.

Københavns Politi har fredag formiddag udsendt en efterlysning af gerningsmændene bag det grove røveri mod Kiwi på Uplandsgade på Amager, hvor en kasseassistent blev overhældt med salmiakspiritus. 

Det drejer sig om to mænd, der begge beskrives som "yngre". 

Den ene er omkring 180 cm høj, kraftig af bygning, iført sort jakke med hætte og med noget blankt/gråt på begge skulderpartier, fast skygge på hætten med et hvidt emblem. Et gråt klæde dækkede hans underansigt. Han var iført blå jeans, sorte sko og sorte handsker.

Den anden er højere end 180 cm og var iført sort jakke med hætte og hvid refleks i nakken. Under jakken bar han en bordeauxfarvet trøje uden hals, og han havde et turkis klæde, som dækkede hans underansigt. Desuden bar han sorte Adidas-bukser med mørkeblå striber, blå løbesko med hvide såler og sorte handsker. 

Begge gerningsmænd flygtede på en cykel i retning mod Øresundskollegiet. Ifølge politiets signalement var der en metalcykelkurv på bagagebæreren. 

Kiwi oplyser til TV 2 Lorry, at røverne slap af sted med 2.600 kroner. 

Københavns Politi har sikret en del tekniske spor på stedet, som man er ved at undersøge nærmere og har ikke yderligere kommentarer til sagen. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

retten i Roskilde

78-årig dømt for hvidvask af næsten 50 millioner kroner

brand ishøj

Beboere skal genhuses efter brand i Ishøj

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere