Kim Walls mindested udsat for tyveri: Forældrene er i chok

Siden 2017 har et stort hjerte formet af sten været mindested for Kim Wall, men nogle har nu stjålet sten og et glashjerte derfra.

- Nu er vi virkelig, virkelig kede af det.

Sådan skriver Kim Walls mor på Facebook, efter at hende og hendes mand blev mødt af et rigtig ærgerligt syn.

Torsdag midt på dagen opdagede de, at ukendte personer har stjålet sten og et grønt glashjerte fra deres datters mindested, der ligger på stranden ved Karinbadet ud til Øresund i Sverige – tæt ved forældrenes bolig.

quote For os – og mange andre – er hjertet et vigtigt sted at huske Kim

Ingrid Wall, Kim Walls mor

De stjålne sten har ødelagt formationen, som dannede et hjerte med Kim Walls navn skrevet indeni. Selvom det for tyvene sikkert ikke har føltes som en stor forbrydelse, så kan handlinger som denne ramme rigtig mange mennesker.

- For os – og mange andre – er hjertet et vigtigt sted at huske Kim. Stenene og glashjertet er blevet lagt dér af folk, der vil have, Kim bliver husket for den person, hun var, skriver Ingrid Wall (Kim Walls mor, red.) i opslaget.

Forældrene havde besøgt mindestedet om onsdagen omkring klokken 17.00. Så stenene og glashjertet er blevet taget i løbet af aftenen, natten eller næste formiddag.

I 2017 var Danmark og Sverige på den anden ende på grund af det brutale mord på den svenske journalist Kim Wall, som skete i Peter Madsens ubåd ”UC3 Nautilus”.

I 2018 fandt retssagen mod den Peter Madsen sted. Han endte både i by- og landsretten med at blive idømt livstid for at have myrdet Kim Wall og efterfølgende parteret hendes lig og smidt det i havet.

Forældrene til Kim Wall opfordrer folk til at dele deres Facebook-opslag, så de skyldige kan aflevere stenene og glashjertet tilbage. Som Ingrid Wall skriver:

- Vær sød at lægge stenene tilbage. De hører hjemme her, ingen andre steder.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik