Kim Staal vender hjem til Herlev

Ishockey-profilen Kim Staal har sammen med to andre profiler skrevet kontrakt med barndomsklubben Herlev.

En af dansk ishockeys største profiler nogensinde vender nu tilbage til Herlev - klubben hvor det hele begyndte. Det beretter sporten.tv2.dk.
- Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme tilbage og være med til at spille Herlev op i ligaen igen, siger Kim Staal, der har skre­vet kontrakt med Herlev Ishockey for de næste to år
Herlev Ishockey har kæmpet for at skaffe kapital til at få klubben tilbage i ligaen efter konkursen for to år siden.
Nu er det lykkedes, og sammen med en ny ligalicens kan klubben præsentere tre store profiler i Thor Dresler, Frederik Storm og så Kim Staal, oplyser sporten.tv2.dk.
- Folkene bag projektet har gjort et kæmpe stykke arbejde, og jeg er virkelig glad for,at det er lykkedes at komme hertil. Herlev har en helt speciel plads i mit hjerte, og jeg er stolt over igen at skulle spille for klubben, siger Kim Staal, der er født og opvokset i Herlev og spillede i klubben fra han var fem år til han var 16.
Derefter begyndte et udlandseventyr, der skulle vise sig at vare i 16 år.
Som stor teenager rykkede Staal til svenske Malmø, hvorfra turen gik til Modo, tilbage til Malmø og så til USA og drømmen om NHL.
Det lykkedes aldrig at indfri NHL-drømmen, men det blev til et år i farmerligaen for Milwaukee, inden turen gik tilbage til Sverige og Linköping.
Kim Staal nåede også forbi HV71 i den svenske eliteserie, inden han sidste år vendte tilbage til dansk ishockey, hvor han sammen med Herning blev dansk mester.