KIF København vil smadre alle de andre

Selvtilliden minder allerede om den, der var i det nu lukkede AGK. KIF København vil dominere dansk håndbold.

Mens AG København krakelerede på toppen af dansk håndbold efter to hæsblæsende år, så skal det nyoprettede KIF København være et projekt, der holder i mange år frem.

- Der er uanede muligheder for dette projekt, og vi skal ikke lukke om to år, siger klubdirektør Jens Boesen.

- Vi havde allerede nogle fantastiske spillere i KIF Kolding, og nu har vi fået tre nye spillere fra AGK. Så kan vi skabe et tophold, som også kan holde over de næste 20 år, siger han.

Den tidligere landsholdskeeper Kasper Hvidt, som sammen med de andre tidligere landsholdsveteraner Lars Jørgensen og Joachim Boldsen er kommet til fra AGK-projektet, ser frem til at tørne ud for KIF København.

- Målet er at skabe Danmarks stærkeste hold lige nu og på sigt at gøre os gældende i Europa, ligesom vi har set med AGK det seneste år. På sigt skal vi være et af Europas bedste hold, siger Hvidt.

- Vi får måske en spiller mere senere på ugen, så jeg tror, at de andre hold i ligaen får svært ved at slå os. Dette nye hold skal være det hold, hvor alle nordiske landsholdsspillere vil hen i fremtiden. De skal komme til os og henvende sig for at høre, om de må spille for os. Det er målet, lyder det fra Hvidt.

Den svenske stjernespiller Kim Andersson, der skulle være startet i AGK, er blevet rygtet til KIF Kolding.

Der er en masse praktiske ting, der fortsat skal på plads. Det ligger fast, at halvdelen af hjemmekampene skal spilles Kolding, den anden halvdel i Brøndby.

Hvor og hvordan træningen under Peter Bredsdorff-Larsens ledelse skal foregå, er endnu ikke kommet helt på plads.

- Det er klart, at skal vi skabe et rigtig godt hold, så kan vi ikke rende rundt tre nørder i København og så mødes med de andre fra Kolding om søndagen og så slå de andre, konstaterer Hvidt.

Spillerne i KIF København har allerede trænet sammen i Kolding, som i det første stykke tid blive base for træningerne.

Første kamp under det nye navn bliver allerede tirsdag aften i en testkamp i Kolding mod den tyske klub HSV Hamburg.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik