KIF bagud med lønnen: Det ville da være federe at få sin løn

Håndboldspillerne i KIF Kolding København får ikke lønnen til tiden, men det er de indforståede med, siger sportschef.

I håndboldklubben KIF Kolding København er spillerne indforstået med, at lønnen ikke altid falder til tiden.

Det oplyser klubbens sportschef, Lasse Boesen, til TV3 Sport, der har talt med spillere, der mangler at få udbetalt deres løn.

- Det er desværre sådan, at det har været her. Det er alle indforstået med - alle har fået at vide i deres ansættelser, at det er en af de udfordringer, vi har, siger Lasse Boesen.

Men selvom der er problemer med lønudbetalingerne, så holder KIF-målmand Kasper Hvidt sit fokus på håndbolden.

- Det ville da være federe at få sin løn. Det er åbenlyst. Men det er jo ikke en situation, vi kan gøre noget ved, siger Hvidt til TV3 Sport.

KIF har en negativ egenkapital efter et underskud på 14,2 millioner kroner i det seneste regnskabsår.

Lasse Boesen oplyser, at den dårlige økonomi skyldes store investeringer i halbyggerier.

- Pengene er ikke kommet så hurtigt ind, så historisk set har vi altid været bagefter, siger han. 

Ingen nye kontrakter

Spillerne kan i teorien vælge at begære den økonomisk trængte håndboldklub konkurs, men det er ikke et scenarie, som sportschef Lasse Boesen tror på.

- Jeg ved ikke, om spillerne vil det. Så må du spørge dem - eller måske er det en sag, du vil starte op, siger Boesen til TV3 Sport.

- Så forventer jeg, at de kontakter mig eller klubben inden. Men jeg tror, at du har gang i en historie, der er på dybt vand, siger sportschefen til tv-stationens reporter.

Den dårlige økonomi i KIF Kolding København betyder, at håndboldklubben i øjeblikket ikke må skrive kontrakter med nye spillere.

Der arbejdes dog på at komme væk fra Dansk Håndbold Forbunds (DHF) sorte liste.

- Jeg ved ikke konkret, hvad der sker og foregår. Jeg ved dog, at der er en positiv tendens, så jeg også kan arbejde videre i fremtiden, siger Lasse Boesen.

- Jeg har heldigvis mange på kontrakt, så dem kan jeg beholde. Og så har jeg ufatteligt gode talenter omkring mig, så jeg håber først og fremmest, at vi er med næste år - og det er jeg nu ikke så bekymret for, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik