Kendt smykkedesigner raser mod parkeringsselskab

Smykkedesigner Mai Manniche er svært utilfreds med parkeringsselskabet ParkZone efter bøde.

'Jeg er ikke fan af negativ energi og brok. Men jeg bliver nødt til at dele dette med Jer.'

Sådan starter smykkedesigner Mai Manniche et blog-indlæg, hvor hun harcelerer over det private parkeringsselskab ParkZone.

Mai Manniche er vred, fordi hun er blevet pålagt at betale en bøde på 750 kroner, efter hun for nyligt parkerede ved Vesterport Station i København. Ifølge ParkZone foretog hun en 'parkering udenfor bås', men det er en uretfærdig bøde, mener smykkedesigneren.

Hun skal betale en bøde, fordi snuden af hendes bil stak et par centimeter ud over den hvide kant, der markerer parkeringsbåsen.

' Er det bare mig, eller er det ikke for vildt! Ja, vi har alle større problemer end min p-bøde – heldigvis – men som forretningskvinde og med fokus på retfærdighed over alt andet, så må jeg sige, jeg er chokeret. Det kan ikke være rigtigt. Det kostede mig så ca. 1000 kr. for den parkering', skriver Mai Manniche i blog-indlægget med henvisning til, at hun i forvejen havde betalt 180 kroner for tre timers parkering.  

Mai Manniche har selv taget dette billede den aften, hun fik bøden.
Mai Manniche har selv taget dette billede den aften, hun fik bøden.
Foto: Privatfoto

 

Mai Manniche er langt fra den eneste, der har modtaget en hilsen fra parkeringsvagterne. Københavns Kommune, som står for parkeringskontrol på byens offentlige veje, udskrev sidste år 313.000 p-afgifter - det højeste antal i fem år.

Smykkedesigneren har af flere omgange forsøgt at klage over sin bøde - dog uden held. Hun slutter sit blog-indlæg om parkeringsepisoden af med følgende svada: 

'Det er lidt sjovt, at der på ParkZones hjemmeside står som det første: “ParkZone ønsker at udføre den bedste service….” Det kan jeg så skrive under på er en direkte løgn – og fra nu af vil jeg ALDRIG mere parkere på en p-plads ejet af ParkZone, og jeg kan kun opfordre dig til at følge mit spor…'

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik