Kendt restaurant får bøde og sur smiley

Den populære restaurant Cofoco, der ligger i København, har fået et alvorligt rap over nallerne på grund af forkert håndtering af fødevarer.

Restaurant Cofoco på Vesterbro i København har fået en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley af Fødevarestyrelsen.

Det fremgår af den seneste kontrolrapport, som stammer fra Fødevarestyrelsens besøg i restauranten fredag den 2. juni, skriver Dagbladet BT.

quote Vi er naturligvis ærgerlige over denne hændelse

Jonas Maltha, direktør for Cofoco Restauranter

Bøden og den sure smiley er givet på baggrund af forkert opbevarede kammuslinger. I restaurantens køleskab fandt Fødevarestyrelsen tre bøtter med cirka et kilo ferske kammuslinger, hvor temperaturen i to af dem var for høj.

Ferske kammuslinger skal opbevares ved fire grader, men temperaturen i køleskabet blev målt til 4,4 grader, mens indholdet i de to bøtter blev målt til 5,2 og 4,7 grader. 

Cofocos direktør: Vi er ærgerlige

Jonas Maltha, der er direktør for Cofoco Restauranter, udtaler sig til BT omkring den sure smiley.

- Vi er naturligvis ærgerlige over denne hændelse. Vi arbejder generelt hele tiden med at forbedre vores interne kvalitetsprocesser, herunder fødevaresikkerhed.  Vi har altid værdsat vores gode samarbejde med Fødevarestyrelsen, og de har heldigvis allerede været forbi og kontrollere at alt igen er i orden. Vi er super glade for at have vores glade smiley tilbage, lyder svaret i en e-mail fra direktøren til BT.

Restaurant Cofoco er en del af Cofoco-kæden, som driver en lang række restauranter i hovedstaden, heriblandt Llama, Höst og Oyster Grill. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik