Kendispar fra USA besøgte Dyreværnet i Rødovre

En donation på 10.000 kroner og et viralt hit. Det har ført flere gode ting med sig, at et amerikansk kendispar søndag besøgte Dyreværnet i Rødovre.

Opdateret klokken 11.40...

Dyreværnet i Rødovre fik søndag et højst uventet besøg. Ind ad døren trådte nemlig den amerikanske entertainer Steve-O, kendt fra Jackass, og hans kæreste, tatovøren Kat Von D, der blandt andet er kendt fra reality-serien Miami Ink. 

Ud over at være kendisser fra 'over there', er de to amerikanere også store dyrevenner,  og de tilbragte en del af gårsdagens Valentinsdag på Islevdalvej 85 i Rødovre, hvor de donerede 10.000 kroner til Dyreværnet.

Det amerikanske par er for tiden i Danmark, hvor 33-årige Kat Von D promoverer en ny makeup-serie. I den forbindelse kunne man blandt andet finde hende i Illum søndag.

- Kat Von D skrev et tweet om, at hun var i Danmark, og at hun gerne ville besøge et dyreinternat, og så var der nogen, der foreslog os, siger bestyrelsesformand for Dyreværnet Peter Schjødt til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Både hun og Steve-O går ekstremt meget op i dyrevelfærd. Det er en mærkesag for dem begge to, og fx er ingen af produkterne i hendes makeup-linje testet på dyr. 

Steve-O og Kat Von D brugte en times tid i internatet i Rødovre, hvor de fik en rundtur. 

- Der var ingen, der anede, at de kom, og flere af medarbejderne kendte dem ikke. De var rundt og se alt fra små kaniner til store hunde, og jeg kan forstå på medarbejderne, der var der, at de blev bløde om hjertet, da de hørte om vores No Kill-politik, siger Peter Schjødt til TV 2 Lorry. 

Den såkaldte No Kill-politik betyder, at Dyreværnet aldrig afliver sunde og raske dyr.

De amerikanske gæster gav hver 5000 kroner mod slutningen af besøget, og pengene falder på et tørt sted, lyder det fra Peter Scjødt.

- Det er dyrt at have en No Kill-politik. Det er ofte meget dyrt at behandle hunde, der er blevet mishandlede, og vi bruger rigtig mange penge på dyrlæger, så det er virkelig en stor gave. 

41-årige Steve-O, med det borgerlige navn Stephen Gilchrist Glover, har tidligere gjort sig bemærket som dyreværnsforkæmper. I august sidste år blev han fx fængslet efter en aktion for at gøre opmærksom på spækhuggeres rettigheder. 

Det atypiske besøg har været et stort hit på Dyreværnets Facebook-side. Ved 20-tiden søndag aften lavede Dyreværnet således et opslag om de amerikanske gæster, og allerede klokken 8 mandag morgen er opslaget blevet delt omkring 800 gange - og har fået omkring 30.000 'likes' med på vejen. 
 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik