Kathrine har bizart ønske - hun efterlyser ægte mennesketænder

Børnene i Islev og omegn kan glæde sig til gruopvækkende oplevelser, når det bliver Halloween.

Halloween bliver mere og mere kendt på de nordiske breddegrader, og flere og flere danskere iklæder sig uhyggelige rober og råber efter slik eller ballade den sidste dag i oktober.

Kathrine Olivares plejer at fejre Halloween, men efter hun og kæresten er flyttet i hus, har omfanget grebet om sig.
Kathrine Olivares plejer at fejre Halloween, men efter hun og kæresten er flyttet i hus, har omfanget grebet om sig.
Foto: Privatfoto

I Islev, der ligger i Rødovre Kommune, kan børn og andre forfærdede sjæle glæde sig. Her pynter Kathrine Olivares nemlig op til halloween med spindelvæv, græskar, zombier og... tænder.

- Jeg er blevet helt vildt glad for Halloween, og synes det er fantastisk, at danskerne opdager det mere og mere, siger Kathrine Olivares til TV 2 Lorry.

- Siden vi har købt hus sidste år, har jeg givet den fuld skrald. Og det vil jeg gerne toppe i år, forklarer hun.

Derfor har hun brug for tænder - vaske-ægte mennesketænder.

Den gale videnskabsmand

- I år er det sådan lidt mad scientist-agtigt (skør videnskabsmand, red.). Det bliver noget med en masse kolber, røg, blod - og så også denne her operationsbakke, siger Kathrine Olivares og tilføjer:

- Jeg vil gerne have nogle udtrukkede tænder, som ligger på en operationsbakke. Det skal være sådan lidt vildt, blodigt og galt.

Men Kathrines erfaring viser, at tænder ikke er sådan lige til at skaffe. Hun har søgt internettet tyndt efter både falske og ægte tænder. Men det eneste, der dukker op, er tandlæger.

Hun er endda gået så langt i sin søgen, at hun har kontaktet en tandlæge i Rødovre for at høre, om hun kunne få nogle aflagte tænder - men svaret var, at de ikke må udleveres.

Når det ikke er Halloween, ser Kathrine dog noget mere fredelig ud.
Når det ikke er Halloween, ser Kathrine dog noget mere fredelig ud.
Foto: Privatfoto

Derfor har hun nu tyet til en mere drastisk fremgangsmåde: En offentlig 'efterlysning' af aflagte tænder i en gruppe på Facebook kaldet 'Facebook Rødovre'.

- Jeg tænkte, at der måske var nogen på Facebook, som havde nogle tænder liggende.

- Jeg skal jo ikke bruge særlig mange - bare en 10-20 tænder. Det skal jo heller ikke være for voldsomt. Men det er også lidt grænseoverskridende. Det er jo lidt makabert at spørge efter, men jeg håber, at det lykkes, griner Kathrine Olivares i telefonen.

quote Det er jo lidt makabert at spørge efter

Kathrine Olivares

- Jeg tænker ikke, at det er værre, end at hvis nogen lige har en håndfuld tænder, så kan jeg låne dem den 31., og så kan de få dem med hjem, når de går, fortsætter hun.

Der er dog ikke nogen, der har meldt sig med tænderne i hånden endnu. 

En trailer fyldt med græskar

Kathrine og hendes kæreste holdt også halloween sidste år, og her kom der omkring 50 børn forbi haven og huset, der var uhyggeligt udsmykket.

I år forventer hun, at der kommer mange flere forbi. Og derfor bliver der lagt ekstra mange kræfter i at gøre huset ekstra uhyggeligt.

- Sidste år var det bare halloween, død og pine. Der havde jeg røgmaskine i baghaven og havde lavet gravsten, og jeg har nogle zombier, der bliver aktiveret, når man tramper i jorden, siger Kathrine og indrømmer, at det også koster noget at pynte op, så det rigtigt batter.

quote Det er klart, at koniske kolber koster - og så ryger der lige 1000 kroner på det. Men det er det værd!

Kathrine Olivares

- Jeg har ikke overblik over, hvor mange penge, jeg har brugt på det. Men hvis man er lidt kreativ, så kan man også lave meget for små penge. Det er klart, at koniske kolber koster - og så ryger der lige 1000 kroner på det. Men det er det værd! Børnene elsker det, og naboerne elsker det, fortæller hun.

I år har hun lavet en invitation, som naboerne på vejen har fået. Hun hænger også en seddel op i den lokale Fakta og den slags.

Ene og alene af den grund, at hun elsker det. Også selvom passionen ikke deles 100 procent på hjemmefronten.

- Min kæreste synes, det er bindegalt! Jeg spurgte ham, om vi ikke skulle tage afsted og fylde hele traileren med græskar. Dér sagde han alligevel stop, så det bliver nok kun en trillebør, griner Kathrine Olivares.

Herunder kan du se, hvordan Tivoli blev forvandlet til et kæmpe horror-hus på blot 11 dage i 2016:

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik