Kastede kilotung asfalt ned over politibiler

Farum: To drenge på 16 og 18 år bliver fremstillet i retten sigtet for vold mod politiet, for overtrædelse af den grove voldsparagraf i straffeloven og for i grov kådhed at have sat andres liv i fare.

Ved 23.30-tiden fredag aften smed de to unge mænd fem-otte kilo tunge asfaltstykker ned over to civile politipatruljebiler fra en bro ved Bybækterrasserne. Politibilernes ruder blev fuldstændig knust, men det lykkedes at få bilerne ud af området og der blev tilkaldt forstærkning fra Nordsjællands Politi.

De to civile politibiler med i alt fire betjente havde rutinemæssigt været i Bybækhallen for at tjekke, at alt var som det skulle være til en koncert. Men da de forlod stedet blev de angrebet af de to unge mænd som kastede de tunge asfaltstykker ned over bilerne.

Et vidne kunne fortælle, at området er videoovervåget, og det lykkedes hurtigt at finde frem til de to gerningsmænd som begge bor i området.

De to sigtes for at have udøvet grov vold og sætte andres liv i fare ved at have kastet de meget tunge asfaltstykker ned over politibilerne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik