Kaos i myldretiden: Togtrafikken lammet

Togtrafikken har torsdag eftermiddag været ramt af strømudfald. Pendlere må væbne sig med tålmodighed.

Togtrafikken har torsdag eftermiddag været fuldstændig lammet, og det har givet massive forsinkelser og aflysninger.

Ifølge DSB skyldes det en fejl på kørestrømmen.

- Strømmen var gået i hele Storkøbenhavn. Det har påvirket al togdrift på nær S-tog. Men nu er strømmen kommet igen, så togene kører, men det er desværre med forsinkelser, siger DSB’s pressevagt til TV 2 Lorry.

TV 2 Lorry har været i kontakt med Banedanmarks pressevagt. Her oplyser man, at strømafbrydelsen fandt sted mellem Københavns Hovedbanegård og Lufthavnen..

Pendlertalsmand kritiserer Banedanmark

På Kystbanen har pendlernes talsmand Michael Randrop eftermiddagen igennem oplevet, hvordan pendlerne har stået på blandt andet Hellerup Station og ventet i op mod en time i den bagende sol.

Han kalder situationen ”håbløs” og ”kritisk”, og han efterlyser bedre kommunikation fra Banedanmarks side.

- Først står der på informationstavlerne, at toget er forsinket tyve minutter, og senere står der så, at det er forsinket i en time eller aflyst. Det er at spilde folks tid. Hvis man ved, at strømmen er gået og ikke kender tidshorisonten, så må man melde det ud, så folk kan planlægge, om de skal tage en bus eller taxa videre, siger Michael Randrup.

Hos DSB pressevagt oplyser man, at der vil køre færre tog på Kystbanen frem til klokken 19, indtil man har fået genoprettet togtrafikken.

- De vil køre hvert tyvende minut. Man kan tjekke rejseplanen, som er opdateret med alle ændringerne, siger pressevagten. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik