Lille Winnie her i Dyrlægens Plejebørn med Dirch Passer.

Winnie Mortensen i sit køkken i Valby.

1 af 4

Kan du huske barnestjernen Lille Winnie: Her er hun i dag

Hun blev kendt som den yndige, lille pige med de brune øjne og den rappe replik. I dag er Winnie Mortensen en voksen kvinde på 53 år, som for længst har lagt skuespillet på hylden.

I dag lever 53-årige Winnie Mortensen et liv langt væk fra kameraer, instruktører og filmstjerner. Hun er en lykkelig valbyborger, der til daglig arbejder som receptionist i et ejendomsselskab.

Men da hun var en lille pige på 4 år, blev hun berømt i hele Danmark som Lille Winnie i den danske filmklassisker Dyrlægens Plejebørn.

Filmen store skuespillere var blandt andre Dirch Passer, Ove Sprogøe, Karl Stegger og Judi Gringer.

- Alle spørger altid: Hvordan var Dirch Passer? Og ja, Dirch Passer var jo Dirch Passer og en fantastisk mand. Men han var også en meget fortravlet mand, fortæller Winnie Mortensen i TV 2 Lorrys serie 'En blandt 2 millioner' og fortsætter:

- Men det, der står klarest for mig, det er Ove Sprøgøe og Karl Stegger, som var hyggeonklerne og som var om mig, når der var pauser, og når man skulle vente til næste scene. Og så fik jeg en femmer, og så kunne jeg løbe over i cafeteriet og købe mig lidt wienerbrød. 

Se hele filmen om Winnie H. Mortensen her i TV 2 Lorrys serie "En blandt 2 millioner".

01:19 Luk video