Kan du gætte prisen? Denne villa blev årets dyreste

Ejendommen er ifølge ejendomsmægleren, der står for udbuddet, et "unikt fredet palæ i særklasse".

Til en pris, der er godt og vel 907 gange så dyr som den, der står på til salg-skiltet ud for årets billigste hus, er det villaen Christianelyst i københavner-forstaden Lyngby, der kan kalde sig den dyreste villa i 2017.

Udbudsprisen er nemlig 68 millioner kr., og det var mere end nok til at indtage pladsen som den dyreste udbudte villa i landet, da ejendommen tilbage i august ramte boligmarkedet.

Og den eksklusive plads har ejendommen altså holdt, uden at nogen anden villa er kommet tæt på.

Nærmeste forfølger er nemlig med en afstand på over 10 millioner kroner, den 593 kvadratmeter store villa på Vedbæk Strandvej, der besad boligmarkedets pristrone, indtil Christianelyst meldte sin ankomst. Det skriver Boliga.

Alt at komme efter

Ejendommen er ifølge ejendomsmægler Home Charlottenlund - Arne Skafdrup, der står for udbuddet, et "unikt fredet palæ i særklasse".

Bygningen er oprindeligt fra 1801, men er i 60'erne og 80'erne restaureret, så vægge og træværk i dag står i ejendommens oprindelige farver og med nærmest royale detaljer.

Dertil kommer smedejernsporte, en stor gårdsplads og en grund på over 12.000 kvadratmeter, der ender ud i Bagsværd Sø.

Også på nabo-fronten er der creme de la creme inden for en afstand af ganske få huse.

Blandt ejendommene til den ene side findes nemlig det store landsted Sophienholm, der i dag er kunstmuseum. Og til den anden side ligger statsministerens officielle embedsbolig, Marienborg.

Kan sætte salgsrekord

Bliver ejendommen solgt til et beløb nær udbudsprisen - eller sågar med et pænt million-afslag - inden vi vender kalenderens sidste blad, bliver den i sagens natur også årets dyreste villahandel.

Hidtil er det hus, der ifølge Boliga har skiftet nøgler for det største beløb i 2017, nemlig handlet for 40 millioner kr.

Der er dog ikke plads til det helt store afslag, hvis Christianelyst også skal slå salgsrekord i 2016.

Her blev et 454 kvadratmeter stort strandvejs-palæ i Taarbæk ved Klampenborg nemlig solgt for 65 millioner kr. efter at have været udbudt til salg for 77,9 millioner kr.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik