Kampen mod pistolskydningen fortsætter

Naboerne kæmper stadig for at finde en løsning på støj-problemerne fra især politiets pistolskytter.

Naboerne til det store skydeanlæg mellem Uvelse og Gørløse er trætte af støjen, der kommer fra politiets pistolskytter. Det skriver Frederiksborg Amts Avis. 

Ifølge nabogruppen har antallet af pistolskydninger fra politiets side været stigende de seneste seks-syv år.

Det er Skydebaneforeningen Nordsjælland, som ejer og driver Hanebjerg Skyttecenter.

Ifølge foreningens egen hjemmeside henvender de sig til "foreningsskytter, jægere og professionelle enheder fra politiet". 

Derfor havde Lars Ole Skovgaard Larsen V, som er fra Arkitektur - og Byplanudvalget, teamet sig op med en repræsentant fra forvaltning for at komme på uanmeldt besøg og få et indtryk af, hvorfor naboerne er frustrerede. 

- Der var ingen skydning på banerne, men vi fik set, hvor på centret der bliver skudt med pistoler. Der er volde på tre sider af anlægget, men ikke på den fjerde side, hvor der højt oppe skydes med pistoler af folk fra politiet med flere. Der er ikke noget der, som holder lyden tilbage, og der skal vi se på, om ikke vi kan gøre noget for borgerne tæt på skyttecentret. En lydmur ville hjælpe en hel del, siger Lars Ole Skovgaard Larsen.

Forvaltning arrangerer nyt møde

Til dagens uanmeldte besøg var repræsentanter fra nabogruppen, som føler sig generet af støjen fra pistolskydningen, også mødt op.

De havde dog håbet på, at der ville være noget pistolskydning, så forvaltningen kunne få en fornemmelse af, hvor generende støjen kan være.

- Men vi gik da derfra med en smule optimistiske, siger Kristian Elmquist, som er fra Nabogruppen til sn.dk 

Forvaltningen kommer dog ikke til at gå glip af skyttecentret, når der er pistolskydning.

Ifølge sn.dk vil de nemlig lave en aftale med Per Munk fra Haneberg Skyttecenter på en dag, hvor der også bliver skudt.

Forvaltningen har nu besluttet, at de vil kigge på sagen, og hvilke muligheder for forbedring der er i forhold til den tilladelse, som skyttecentret fik tilbage i 2006, da banen blev etableret. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik