Kampagne for sikker trafik vinder pris

Borgerne i Rudersdal modtager GF Trafikpris for deres fartkampagne. Med prisen følger der 30.000 kroner, der skal bruges til at udbrede budskabet.

Sammen sænker vi farten - kærlig hilsen din nabo. 

Det er titlen på den kampagne, som beboerne i Rudersdal har ført med henblik på at gøre andre borgere opmærksomme på, at det er deres eget ansvar at sænke farten, når de drøner rundt i deres biler i lokalområdet. 

quote De stærkeste initiativer bliver skabt i fællesskab med borgerne

Court Møller, Rad. V, formand for Miljø- og Teknikudvalget i Rudersdal

I år har borgernes indsats i samarbejde med Rudersdal Kommune medført en overrækkelse af GF Trafikpris. 

Flemming Scheel, der er formand for grundejerforeningen Rudehaven, glæder sig over prisen, der gør det muligt at forlænge kampagnen og opnå endnu bedre resultater. 

- Da vi for et par år siden tog de første initiativer til at nedsætte hastigheden i vores område, havde vi ikke forestillet os, at både Rudersdal Kommune og en række andre grundejerforeninger ville støtte op om og lade sig inspirere af vores kampagne, udtaler Flemming Scheel i en pressemeddelelse. 

Kampagnen vokser sig større og større

GF Trafikpris har en værdi af 30.000 kroner, som nu skal bruges til at udbrede og gennemføre kampagnen i Rudersdal og omegn.

I år deltager grundejerforeninger fra både Vedbæk, Birkerød, Holte og Nærum i kampagnen. Og initiativtagerne er glade for, at kampagnen vokser sig større og større. 

Court Møller, Rad. V, der er formand for Miljø- og Teknikudvalget i Rudersdal, er stolt af både prisen og kampagnen, der helt overordnet har fokus på, at bilisterne skal tage ansvar for deres egen kørsel, hvis de vil have hastigheden ned i deres lokale område. 

- Vi har de seneste år haft stort fokus på trafiksikkerhed, og selv om vi flere steder laver fysiske foranstaltninger, er det ikke alt, vi kan bygge os ud af, udtaler Court Møller og konstaterer, at de stærkeste initiativer bliver skabt i fællesskab med borgerne.

Prisoverrækkelsen finder sted onsdag d. 21. juni kl. 08.00. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik